Yekta Kopan

Yekta Kopan


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.01.2020 ₺2.295.585 136.075
15.07.2016 ₺14.678.261 1.308.876
17.06.2016 ₺869.821 81.107
27.05.2016 ₺505.148 46.982
05.02.2016 ₺4.565.215 359.176
11.04.2014 ₺4.841.505 450.521
29.06.2012 ₺18.551.768 1.883.004
19.08.2011 ₺7.039.916 690.709
25.12.2009 ₺1.937.120 239.597
01.07.2009 ₺11.448.379 1.434.381
28.11.2008 ₺3.474.438 410.894
14.12.2007 ₺528.620 66.105
15.09.2006 ₺2.376.114 328.802
14.04.2006 ₺6.224.368 949.380
03.06.2005 ₺1.521.307 237.219
20.05.2005 ₺2.240.319 329.435
05.11.2004 ₺1.399.326 220.521
31.01.2003 ₺1.526.938 344.662
16.05.2002 ₺1.276.892 324.485
01.10.1999 ₺1.467.193 538.013

Dizileri