Yekta Kopan

Yekta Kopan


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.01.2020 2.295.585 TL 136.075
15.07.2016 14.678.261 TL 1.308.876
17.06.2016 869.821 TL 81.107
27.05.2016 505.148 TL 46.982
05.02.2016 4.565.215 TL 359.176
11.04.2014 4.841.505 TL 450.521
29.06.2012 18.551.768 TL 1.883.004
19.08.2011 7.039.916 TL 690.709
25.12.2009 1.937.120 TL 239.597
01.07.2009 11.448.379 TL 1.434.381
28.11.2008 3.474.438 TL 410.894
14.12.2007 528.620 TL 66.105
15.09.2006 2.376.114 TL 328.802
14.04.2006 6.224.368 TL 949.380
03.06.2005 1.521.307 TL 237.219
20.05.2005 2.240.319 TL 329.435
05.11.2004 1.399.326 TL 220.521
31.01.2003 1.526.938 TL 344.662
16.05.2002 1.276.892 TL 324.485
01.10.1999 1.467.193 TL 538.013