Yavuz Bingöl

Yavuz Bingöl


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
İstanbul 21 Ekim 2011
Tiglon 3.131 22.550
72. Koğuş 4 Mart 2011
Medyavizyon 257.520 2.170.015
Gecenin Kanatları 11 Aralık 2009
Pinema 341.382 2.865.500
Üç Maymun 24 Ekim 2008
UIP 127.668 1.173.753
Beyaz Melek 16 Kasım 2007
Medyavizyon 2.032.885 14.657.214
Eve Dönüş 3 Kasım 2006
Özen Film 231.784 1.552.438
O Şimdi Mahkum 15 Nisan 2005
KenDa 205.845 1.322.396
O Şimdi Asker 21 Mart 2003
Warner Bros. 1.657.051 7.857.851