Yakup Yavru

Yakup Yavru

Doğum Tarihi

1 Mart 1952

Ölüm Tarihi

24 Eylül 2018 (Yaş 66)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.05.2022 - -
10.09.2021 ₺6.867 365
07.09.2018 ₺668.872 57.225
24.08.2018 ₺4.158.075 361.018
18.05.2018 ₺26.327 2.752
27.04.2018 ₺9.307 969
01.12.2017 ₺12.281 1.223
15.09.2017 ₺149.956 13.969
05.05.2017 ₺286.538 25.083
05.05.2017 ₺28.551 3.119
16.12.2016 - -
07.10.2016 ₺391.005 37.114
08.04.2016 ₺106.903 9.894
18.03.2016 ₺134.720 13.079
04.03.2016 ₺110.532 11.862
05.02.2016 ₺31.529 3.156
22.05.2015 ₺1.942.630 181.279
10.01.2014 ₺4.685.900 513.644
18.05.2012 ₺536.583 64.996
20.11.2008 ₺1.874.807 261.080
22.02.2008 ₺30.172.530 4.301.693
20.12.2007 ₺4.514.747 627.855
03.11.2006 ₺1.552.438 231.784
02.12.2005 ₺109.081 15.788
18.11.2005 ₺25.470.085 3.839.883
19.10.2001 ₺395.584 139.450
19.01.2001 ₺1.668.829 756.526