Yakup Yavru

Yakup Yavru

Doğum Bilgisi

1 Mart 1952

Yaş

68


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Keloğlan 7 Eylül 2018
CGV Mars D. 57.225 668.872
Facia Üçlü 24 Ağustos 2018
TME Films 361.018 4.158.075
Kiraz Mevsimi 18 Mayıs 2018
Kurmaca Film 2.752 26.327
Bizum Uşaklar 27 Nisan 2018
Derin Film 969 9.307
Aşka Geldik 1 Aralık 2017
FFD 1.223 12.281
Benzersiz 15 Eylül 2017
Chantier 13.969 149.956
Baş Belası 5 Mayıs 2017
CGV Mars D. 25.083 286.538
Çam Yarması 5 Mayıs 2017
Sinerji 3.119 28.551
Oldu mu Şimdi? 16 Aralık 2016
Özen Film - -
Bayram Abi 7 Ekim 2016
CGV Mars D. 37.114 391.005
Baba Mirası 8 Nisan 2016
Özen Film 9.894 106.903
Olaylar Olaylar 18 Mart 2016
Pinema 13.079 134.720
Ceberrut 4 Mart 2016
MC Film 11.862 110.532
Özen Film 3.156 31.529
Pinema 181.279 1.942.630
Chantier 513.644 4.685.900
Sağ Salim 18 Mayıs 2012
Pinema 64.996 536.583
Destere 20 Kasım 2008
Tiglon 261.080 1.874.807
Recep İvedik 22 Şubat 2008
Özen Film 4.301.693 30.172.530
Kutsal Damacana 20 Aralık 2007
Özen Film 627.855 4.514.747
Eve Dönüş 3 Kasım 2006
Özen Film 231.784 1.552.438
Sen Ne Dilersen 2 Aralık 2005
35 Milim 15.788 109.081
Babam ve Oğlum 18 Kasım 2005
Özen Film 3.839.883 25.470.085
Özen Film 139.450 395.584
Hemşo 19 Ocak 2001
Özen Film 756.526 1.668.829