Yakup Yavru

Yakup Yavru

Doğum Tarihi

1 Mart 1952

Ölüm Tarihi

24 Eylül 2018 (Yaş 66)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.09.2018 668.872 TL 57.225
24.08.2018 4.158.075 TL 361.018
18.05.2018 26.327 TL 2.752
27.04.2018 9.307 TL 969
01.12.2017 12.281 TL 1.223
15.09.2017 149.956 TL 13.969
05.05.2017 286.538 TL 25.083
05.05.2017 28.551 TL 3.119
16.12.2016 - -
07.10.2016 391.005 TL 37.114
08.04.2016 106.903 TL 9.894
18.03.2016 134.720 TL 13.079
04.03.2016 110.532 TL 11.862
05.02.2016 31.529 TL 3.156
22.05.2015 1.942.630 TL 181.279
10.01.2014 4.685.900 TL 513.644
18.05.2012 536.583 TL 64.996
20.11.2008 1.874.807 TL 261.080
22.02.2008 30.172.530 TL 4.301.693
20.12.2007 4.514.747 TL 627.855
03.11.2006 1.552.438 TL 231.784
02.12.2005 109.081 TL 15.788
18.11.2005 25.470.085 TL 3.839.883
19.10.2001 395.584 TL 139.450
19.01.2001 1.668.829 TL 756.526