Xavier Grobet

Xavier Grobet

Doğum Bilgisi

12 Ekim 1964

Yaş

55


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Fokus 20 Mart 2015
Warner Bros. Türkiye 71.773 914.401
Dikkat Bebek Var 18 Mayıs 2012
Pinema 108.676 1.155.203
Anneler ve Kızları 30 Temmuz 2010
Tiglon 13.620 130.060
B Planı (2010) 16 Temmuz 2010
Warner Bros. Türkiye 54.976 523.565
Sihirli Şehir 24 Ekim 2008
UIP Türkiye 58.495 488.256
Söz ve Müzik 23 Mart 2007
Warner Bros. Türkiye 183.790 1.685.391
Canavar Ev 4 Ağustos 2006
Warner Bros. Türkiye 49.151 357.709