Wilma Elles

Wilma Elles


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CJ Entertainment Turkey 5.651 83.599
Eyvah Karım 6 Nisan 2018
Chantier 3.372 34.519
Emicem Hospital 29 Nisan 2016
Chantier 8.942 88.199
Özen Film 3.156 31.529
Zilin Sesi 22 Mayıs 2015
CGV Mars D. 5.839 60.619
Senden Bana Kalan 17 Nisan 2015
CGV Mars D. 289.778 2.994.612
Katran 13 Şubat 2015
Özen Film 21.033 204.210
Bir Gece 2 Ocak 2015
Özen Film 1.051 9.333
Tiglon 252.560 2.498.523
Laz Vampir: Tirakula 14 Aralık 2012
UIP Türkiye 73.428 647.910
Çanakkale Çocukları 28 Eylül 2012
Warner Bros. Türkiye 200.397 1.736.853
El Yazısı 23 Mart 2012
Medyavizyon 46.445 352.879