William H.Macy

William H.Macy

Doğum Bilgisi

13 Mart 1950

Yaş

70


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kan Bağı 2 Eylül 2016
CGV Mars D. 39.869 560.258
Gizli Dünya 19 Şubat 2016
PinemArt 23.825 397.867
Cake 24 Nisan 2015
Warner Bros. 4.676 68.535
Fokus 20 Mart 2015
Warner Bros. 71.773 914.401
Aşk Seansları 22 Şubat 2013
Tiglon 10.470 121.929
Edepsiz Kız 25 Mayıs 2012
Tiglon 9.499 86.080
Tiglon 33.389 422.458
Çılgın Motorcular 27 Nisan 2007
UIP 36.988 310.674
Sahara 16 Eylül 2005
Warner Bros. 29.613 211.469
Vegas'ta Son Şans 27 Şubat 2004
Warner Bros. 6.097 47.508
Zafer Yolu 13 Şubat 2004
UIP 47.582 350.162
Jurassic Park 3 24 Ağustos 2001
UIP 228.753 668.912
Üçkağıtçılar 21 Temmuz 2000
Film Pop - -
Manolya 31 Mart 2000
Warner Bros. 77.472 172.297
Yaşamın Renkleri 4 Haziran 1999
Warner Bros. 33.436 46.632
Sapık 12 Şubat 1999
UIP 102.334 114.257
Hava Kuvvetleri 1 12 Aralık 1997
UIP - -