Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Film 2.984 19.092
Tabana Kuvvet 23 Kasım 2001
A&P Filmcilik 47.281 153.309
Özen Film - -
Ortak 14 Şubat 1997
Pinema - -
Hayal Arkadaşım 10 Ocak 1997
Warner Bros. - -
Erkek Yok Problem Yok 30 Haziran 1995
Warner Bros. - -
Corrina Corrina 23 Eylül 1994
UIP - -
Yırtık Rahibe 2 1 Nisan 1994
UIP - -
Amerikan Yapımı 26 Kasım 1993
Warner Bros. - -
Yırtık Rahibe 13 Ağustos 1993
UIP - -
Sarafina 26 Mart 1993
Standard Film - -
Oyuncu 20 Kasım 1992
Film Pop - -
Hayalet 21 Aralık 1990
UIP - -