Volga Sorgu

Volga Sorgu

Doğum Tarihi

24 Ocak 1981

Yaş

40


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.12.2019 1.374.752 TL 76.251
14.07.2017 - -
06.03.2015 110.247 TL 11.348
07.11.2014 558 TL 153
02.11.2012 24.483.088 TL 2.703.241
22.06.2012 5.004 TL 465
20.04.2012 25.694 TL 3.518
06.01.2012 615.513 TL 79.663
04.03.2011 2.170.015 TL 257.520
19.03.2010 - -
01.05.2009 223.252 TL 33.816
24.04.2009 319.988 TL 44.050
14.11.2008 93.607 TL 13.556
13.04.2007 558.174 TL 75.425
02.02.2007 1.681.728 TL 236.648
17.11.2006 184.862 TL 26.464
20.12.2002 67.811 TL 30.038