Volga Sorgu

Volga Sorgu

Doğum Tarihi

24 Ocak 1981

Yaş

41


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.01.2022 ₺320.838 13.365
27.12.2019 ₺1.374.752 76.251
14.07.2017 - -
06.03.2015 ₺110.247 11.348
07.11.2014 ₺558 153
02.11.2012 ₺24.483.088 2.703.241
22.06.2012 ₺5.004 465
20.04.2012 ₺25.694 3.518
06.01.2012 ₺615.513 79.663
04.03.2011 ₺2.170.015 257.520
19.03.2010 - -
01.05.2009 ₺223.252 33.816
24.04.2009 ₺319.988 44.050
14.11.2008 ₺93.607 13.556
13.04.2007 ₺558.174 75.425
02.02.2007 ₺1.681.728 236.648
17.11.2006 ₺184.862 26.464
20.12.2002 ₺67.811 30.038