Volga Sorgu

Volga Sorgu

Doğum Bilgisi

24 Ocak 1981

Yaş

39


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Şuursuz Aşk 27 Aralık 2019
CGV Mars D. 76.251 1.374.752
Geçmiş 14 Temmuz 2017
And Film - -
Yeni Dünya 6 Mart 2015
Chantier 11.348 110.247
Unutma Beni İstanbul 7 Kasım 2014
SETEM Akademi 153 558
Evim Sensin 2 Kasım 2012
UIP Türkiye 2.703.241 24.483.088
Kırık Midyeler 22 Haziran 2012
Tiglon 465 5.004
Mar 20 Nisan 2012
Özen Film 3.518 25.694
Bu Son Olsun 6 Ocak 2012
Özen Film 79.663 615.513
72. Koğuş 4 Mart 2011
Medyavizyon 257.520 2.170.015
Pinema - -
Kelebek 1 Mayıs 2009
Özen Film 33.816 223.252
Medyavizyon 44.050 319.988
Chantier 13.556 93.607
Zincirbozan 13 Nisan 2007
KenDa 75.425 558.174
Barda 2 Şubat 2007
KenDa 236.648 1.681.728
Kader 17 Kasım 2006
Özen Film 26.464 184.862
Sır Çocukları 20 Aralık 2002
Özen Film 30.038 67.811