Victor Garber

Victor Garber

Doğum Bilgisi

16 Mart 1949

Yaş

71


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Karanlık Sular 7 Şubat 2020
Chantier 5.920 146.777
Bir Film 9.167 117.812
Sicario 18 Eylül 2015
Chantier 19.088 290.953
Selfless 10 Temmuz 2015
Pinema 118.223 1.439.261
Büyük Oyun 3 Temmuz 2015
TME Films 19.832 211.900
Aşkın Yolu 4 Ekim 2013
Özen Film 5.791 49.550
Operasyon: Argo 30 Kasım 2012
Warner Bros. Türkiye 75.360 964.080
Kung Fu Panda 2 10 Haziran 2011
UIP Türkiye 346.483 3.771.566
Hırsızlar Şehri 24 Aralık 2010
Warner Bros. Türkiye 63.570 706.152
Yine mi Sen? 26 Kasım 2010
UIP Türkiye 9.527 110.667
Milk 8 Mayıs 2009
Medyavizyon 11.870 118.236
Bu Nasıl Sarışın! 14 Aralık 2001
Özen Film 121.682 428.117
Titanik 20 Şubat 1998
Tiglon Özen Film 2.943.123 3.673.071
İlk Eşler Kulübü 14 Mart 1997
UIP Türkiye - -