Veli Kuzlu

Veli Kuzlu


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Esnaf 8 Nisan 2016
CGV Mars D. 832.050 9.017.874
Kardeşim Benim 15 Ocak 2016
CGV Mars D. 2.070.949 23.134.409
Senden Bana Kalan 17 Nisan 2015
CGV Mars D. 289.778 2.994.612
Deliha 14 Kasım 2014
UIP 1.596.119 16.808.380
UIP 2.418.090 21.910.790
Aşk Geliyorum Demez 6 Kasım 2009
Tiglon 242.391 1.958.352
Sınav 20 Ekim 2006
Özen Film 1.161.226 7.927.300
Gen 7 Nisan 2006
Warner Bros. 173.112 1.058.131
Warner Bros. 382.751 2.501.875
G.O.R.A. 12 Kasım 2004
Warner Bros. 4.001.711 25.398.617
Dansöz 6 Nisan 2001
Özen Film 255.540 536.710