Umut Kurt

Umut Kurt

Doğum Bilgisi

17 Nisan 1981

Yaş

39


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bağlılık Aslı 20 Eylül 2019
CJ Entertainment Turkey 5.497 101.803
Pinema 98.044 1.144.321
Biz Babasız Büyüdük 26 Eylül 2014
SETEM Akademi 248 1.098
İtirazım Var 18 Nisan 2014
M3 Film 138.641 1.478.920
Warner Bros. 670.925 5.372.309
Tiglon 15.161 129.468
Labirent 23 Aralık 2011
Tiglon 289.713 2.486.132
Kavşak 1 Ekim 2010
Medyavizyon 19.102 173.569
Güz Sancısı 23 Ocak 2009
Özen Film 576.428 4.660.887
Beynelmilel 29 Aralık 2006
KenDa 431.696 3.141.775
Organize İşler 23 Aralık 2005
KenDa 2.618.244 17.180.298