Ümit Çırak

Ümit Çırak

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1969

Yaş

51


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Şey Değilim 18 Kasım 2016
Orak Film 318 3.525
Misafir 20 Mayıs 2016
PinemArt 754 9.697
Saklı 25 Aralık 2015
Orak Film 666 9.290
Halam Geldi 3 Ocak 2014
Tiglon 77.106 695.138
Taş Mektep 15 Şubat 2013
Medyavizyon 196.095 1.282.492
Çakal 17 Aralık 2010
Cinefilm 59.278 487.699
Ulak 25 Ocak 2008
UIP Türkiye 523.745 3.983.320
Adem'in Trenleri 2 Mart 2007
KenDa 81.475 592.613
Sis ve Gece 23 Şubat 2007
Özen Film 59.302 412.636
Eve Giden Yol 1914 22 Aralık 2006
Özen Film 345.817 2.404.632
Çamur 3 Ekim 2003
Özen Film 17.101 80.696
Martılar Açken 3 Ocak 2003
Galata Film - -
Filler ve Çimen 5 Ocak 2001
Özen Film 140.470 284.326
Leoparın Kuyruğu 25 Aralık 1998
UIP Türkiye 9.985 9.327