Ulaş Zeybek

Ulaş Zeybek


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.06.2022 ₺327.648 8.872
27.05.2022 ₺594.247 17.462
11.03.2022 ₺1.486.319 52.098
24.09.2021 ₺11.548 577
16.07.2021 ₺105.090 4.636
17.05.2019 ₺34.353 2.835
15.06.2018 ₺757.564 65.639
17.11.2017 ₺34.835 3.085
21.07.2017 ₺214.761 17.621
25.11.2016 ₺6.016 753
18.12.2015 ₺137.981 13.449
13.11.2015 ₺45.915 5.429
06.11.2015 ₺951.913 89.835
14.08.2015 ₺1.703.719 168.520
15.05.2015 ₺89.116 8.698
01.05.2015 ₺130.402 11.912
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.