Ulaş Zeybek

Ulaş Zeybek


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
İçerdekiler 17 Mayıs 2019
Kurmaca Film 2.835 34.353
Dümdüzz Adam 15 Haziran 2018
CGV Mars D. 65.639 757.564
Seni Gidi Seni 17 Kasım 2017
Chantier 3.085 34.835
CGV Mars D. 17.621 214.761
Bana Git De 25 Kasım 2016
Derin Film 753 6.016
Gassal 18 Aralık 2015
TME Films 13.449 137.981
İçimde Akan Nehir 13 Kasım 2015
MC Film 5.429 45.915
Cin Kuyusu 6 Kasım 2015
CGV Mars D. 89.835 951.913
Üç Harfliler 2: Hablis 14 Ağustos 2015
TME Films 168.520 1.703.719
Kırmızı 15 Mayıs 2015
Pinema 8.698 89.116
Tehlikeyle Flört 1 Mayıs 2015
CGV Mars D. 11.912 130.402