Türksoy Gölebeyi

Türksoy Gölebeyi


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.04.2018 5.182.525 TL 440.458
16.02.2018 862.423 TL 64.895
13.10.2017 20.316 TL 2.629
10.03.2017 4.397.794 TL 376.367
22.01.2016 22.912.770 TL 2.015.665
25.12.2015 14.178 TL 1.635
02.10.2015 228.428 TL 21.056
18.09.2015 10.132.789 TL 892.643
09.01.2015 16.883.440 TL 1.576.979
10.01.2014 8.203 TL 703
03.01.2014 695.138 TL 77.106
06.12.2013 68.917.965 TL 6.980.070
09.08.2013 7.978 TL 1.204
11.01.2013 1.238.519 TL 134.306

Diğer Filmleri