Türksoy Gölebeyi

Türksoy Gölebeyi


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Cici Babam 20 Nisan 2018
CGV Mars D. 440.458 5.182.525
Sofra Sırları 16 Şubat 2018
Chantier 64.895 862.423
Taş 13 Ekim 2017
Kurmaca Film 2.629 20.316
Deli Aşk 10 Mart 2017
CGV Mars D. 376.367 4.397.794
Dedemin Fişi 22 Ocak 2016
UIP Türkiye 2.015.665 22.912.770
Kar Korsanları 25 Aralık 2015
Orak Film 1.635 14.178
Bulantı 2 Ekim 2015
Bir Film 21.056 228.428
Kara Bela 18 Eylül 2015
CGV Mars D. 892.643 10.132.789
Bana Masal Anlatma 9 Ocak 2015
UIP Türkiye 1.576.979 16.883.440
FerahFeza 10 Ocak 2014
M3 Film 703 8.203
Halam Geldi 3 Ocak 2014
Tiglon 77.106 695.138
Düğün Dernek 6 Aralık 2013
UIP Türkiye 6.980.070 68.917.965
Evdeki Yabancılar 9 Ağustos 2013
Özen Film 1.204 7.978
Karaoğlan 11 Ocak 2013
UIP Türkiye 134.306 1.238.519