Turgay Tanülkü

Turgay Tanülkü

Doğum Tarihi

18 Temmuz 1953

Yaş

67


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.03.2018 4.758 TL 405
08.04.2016 5.922 TL 671
11.09.2015 89.936 TL 9.877
17.12.2010 487.699 TL 59.278
05.03.2010 3.065.683 TL 487.478
23.10.2009 165.011 TL 22.966
07.11.2008 170.637 TL 23.882
24.10.2008 1.651.309 TL 187.173
29.02.2008 1.526.145 TL 214.465
22.02.2008 735.296 TL 104.976
04.01.2008 11.162 TL 1.597
13.04.2007 558.174 TL 75.425
16.03.2007 117.036 TL 18.927
09.03.2007 2.059.668 TL 276.295
14.10.2005 564.036 TL 110.228
15.04.2005 138.956 TL 23.644
15.04.2005 1.322.396 TL 205.845
08.12.2000 310.342 TL 142.451