Turgay Tanülkü

Turgay Tanülkü

Doğum Bilgisi

18 Temmuz 1953

Yaş

67


Gelecek Filmler

Adanış Kutsal Kavga Aksiyon, Dram

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Vicdan Ağacı 9 Mart 2018
Derin Film 405 4.758
91.1 8 Nisan 2016
Chantier 671 5.922
Kanlı Postal 11 Eylül 2015
Özen Film 9.877 89.936
Çakal 17 Aralık 2010
Cinefilm 59.278 487.699
Eşrefpaşalılar 5 Mart 2010
Medyavizyon 487.478 3.065.683
Özen Film 22.966 165.011
Son Cellat 7 Kasım 2008
Medyavizyon 23.882 170.637
Devrim Arabaları 24 Ekim 2008
Pinema 187.173 1.651.309
Plajda 29 Şubat 2008
35 Milim 214.465 1.526.145
UIP Türkiye 104.976 735.296
Rıza 4 Ocak 2008
35 Milim 1.597 11.162
Zincirbozan 13 Nisan 2007
KenDa 75.425 558.174
Umut Adası 16 Mart 2007
Özen Film 18.927 117.036
KenDa 276.295 2.059.668
The İmam 14 Ekim 2005
Özen Film 110.228 564.036
Özen Film 23.644 138.956
O Şimdi Mahkum 15 Nisan 2005
KenDa 205.845 1.322.396
Warner Bros. Türkiye 142.451 310.342