Turgay Tanülkü

Turgay Tanülkü

Doğum Tarihi

18 Temmuz 1953

Yaş

69


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.03.2022 ₺8.492.086 410.280
03.09.2021 ₺107.082 4.825
09.03.2018 ₺4.758 405
08.04.2016 ₺5.922 671
11.09.2015 ₺89.936 9.877
17.12.2010 ₺487.699 59.278
05.03.2010 ₺3.065.683 487.478
23.10.2009 ₺165.011 22.966
07.11.2008 ₺170.637 23.882
24.10.2008 ₺1.651.309 187.173
29.02.2008 ₺1.526.145 214.465
22.02.2008 ₺735.296 104.976
04.01.2008 ₺11.162 1.597
13.04.2007 ₺558.174 75.425
16.03.2007 ₺117.036 18.927
09.03.2007 ₺2.059.668 276.295
14.10.2005 ₺564.036 110.228
15.04.2005 ₺138.956 23.644
15.04.2005 ₺1.322.396 205.845
08.12.2000 ₺310.342 142.451