Turgay Aydın

Turgay Aydın

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1971

Yaş

49


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Emanet 5 Ağustos 2016
CGV Mars D. 14.707 153.000
Muna 24 Haziran 2016
CGV Mars D. 1.032 11.893
M3 Film 1.047 9.498
Uzaklarda Arama 27 Kasım 2015
CGV Mars D. 87.025 964.950
Üç Yol 25 Ekim 2013
PinemArt 8.755 121.988
Eylül 30 Eylül 2011
Medyavizyon 3.556 29.057
Korkuyorum Anne 17 Mart 2006
KenDa 34.068 166.351
Propaganda 5 Mart 1999
Warner Bros. Türkiye 1.238.878 1.380.114