Toygar Işıklı

Toygar Işıklı

Doğum Bilgisi

16 Nisan 1974

Yaş

46


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bizim İçin Şampiyon 7 Aralık 2018
CJ Entertainment Turkey 2.568.572 34.151.594
Misafir 14 Eylül 2018
CGV Mars D. 4.942 62.148
Can Feda 6 Nisan 2018
UIP Türkiye 293.604 3.442.202
UIP Türkiye 570.373 7.282.619
Mahalle 9 Mart 2018
TME Films 3.364 40.611
Acı Tatlı Ekşi 22 Aralık 2017
CGV Mars D. 622.674 7.361.120
Martıların Efendisi 22 Aralık 2017
UIP Türkiye 59.345 759.781
Sonsuz Aşk 24 Mart 2017
UIP Türkiye 568.505 6.598.639
Warner Bros. Türkiye 924.709 9.396.342
Mahmut ile Meryem 22 Mart 2013
Tiglon 65.584 529.459
Medyavizyon 36.009 305.533
Türev 18 Kasım 2005
Özen Film 7.321 38.826