Topher Grace

Topher Grace

Doğum Bilgisi

12 Temmuz 1978

Yaş

42


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 18.444 231.891
Gizli Dosya 6 Kasım 2015
PinemArt 3.968 63.402
American Ultra 28 Ağustos 2015
TME Films 19.451 220.378
Yıldızlararası 7 Kasım 2014
Warner Bros. Türkiye 749.553 10.123.923
Öteki 20 Haziran 2014
Pinema 1.757 27.771
Predators 3 Eylül 2010
Tiglon 70.150 645.829
Sevgililer Günü 12 Şubat 2010
Warner Bros. Türkiye 102.049 1.082.639
Örümcek-Adam 3 4 Mayıs 2007
Warner Bros. Türkiye 737.889 5.671.787
Babamın Kabusu 13 Mayıs 2005
Warner Bros. Türkiye 30.734 221.374
Mona Lisa Gülüşü 27 Şubat 2004
Warner Bros. Türkiye 182.050 1.176.978
Trafik 23 Mart 2001
Warner Bros. Türkiye 260.202 718.550