Tony Scott

Tony Scott


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Durdurulamaz 12 Kasım 2010
Tiglon 82.470 825.215
Metrodan Kaçış 31 Temmuz 2009
Warner Bros. Türkiye 114.748 1.056.756
Deja Vu 5 Ocak 2007
UIP Türkiye 345.479 2.957.559
Domino 23 Haziran 2006
Medyavizyon 19.704 139.558
Gazap Ateşi 17 Eylül 2004
Özen Film 78.231 526.835
Spy Game 22 Şubat 2002
A&P Filmcilik - -
Devlet Düşmanı 5 Şubat 1999
UIP Türkiye 221.241 274.936
Fanatik 20 Aralık 1996
Özen Film 42.835 13.428
Denizde İsyan 27 Ekim 1995
UIP Türkiye - -
Çılgın Romantik 3 Şubat 1995
Özen Film - -
Son Göev 8 Mayıs 1992
Warner Bros. Türkiye - -
İhtiras 24 Ocak 1992
Film Pop - -
Yıldırım Günleri 9 Kasım 1990
UIP Türkiye - -
Sosyete Polisi 2 16 Mart 1990
UIP Türkiye - -