Tom Skerritt

Tom Skerritt

Doğum Bilgisi

25 Ağustos 1933

Yaş

87


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kral İçin Hologram 22 Nisan 2016
Chantier 28.058 397.832
Ayı Teddy 21 Eylül 2012
UIP Türkiye 97.516 1.143.356
Bonneville 8 Ağustos 2008
Pinema 4.250 39.447
Güneşin Gözyaşları 14 Kasım 2003
Warner Bros. Türkiye 155.871 898.580
Kurşun Yağmuru 5 Temmuz 2002
UIP Türkiye 18.184 67.367
Diğer Kızkardeş 24 Eylül 1999
UIP Türkiye 13.989 22.983
Mesaj 31 Ekim 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Bizi Ayıran Nehir 11 Ağustos 1995
Özen Film - -
Zehirli Sarmaşık 1 Ocak 1993
Özen Film - -
Yüzyüze 27 Kasım 1992
Standard Film - -
Vahşi Orkide 2 7 Şubat 1992
Özen Film - -
Kötü Ruh 3 22 Şubat 1991
UIP Türkiye - -