Tom Sizemore

Tom Sizemore

Doğum Bilgisi

29 Kasım 1961

Yaş

58


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Düş Kapanı 18 Nisan 2003
Warner Bros. Türkiye 160.041 812.191
Pearl Harbor 8 Haziran 2001
UIP Türkiye 661.075 1.754.324
Kırmızı Gezegen 29 Aralık 2000
Warner Bros. Türkiye 83.503 196.133
Ölümüne Kadar 25 Ağustos 2000
Özen Film 44.732 89.175
UIP Türkiye 120.126 246.196
Devlet Düşmanı 5 Şubat 1999
UIP Türkiye 221.241 274.936
Er Ryan'ı Kurtarmak 11 Eylül 1998
UIP Türkiye 711.884 734.230
Relic 18 Nisan 1997
Pinema - -
Tuhaf Günler 26 Nisan 1996
UIP Türkiye - -
Warner Bros. Türkiye - -
Katil Doğanlar 23 Aralık 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Vuruş Mesafesi 4 Şubat 1994
Warner Bros. Türkiye - -
57 No'lu Yolcu 4 Haziran 1993
Warner Bros. Türkiye - -
Mavi Savaşçı 21 Aralık 1990
Erler Film - -
UIP Türkiye - -
Hürkan 5 Ocak 1990
Özen Film - -