Tim Robbins

Tim Robbins

Doğum Bilgisi

16 Ekim 1958

Yaş

61


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Karanlık Sular 7 Şubat 2020
Chantier 5.920 146.777
Mükemmel Bir Gün 18 Mart 2016
M3 Film 4.615 49.140
Yeşil Fener 26 Ağustos 2011
Warner Bros. 71.544 816.932
Sihirli Şehir 24 Ekim 2008
UIP 58.495 488.256
Warner Bros. 84.652 589.485
Dünyalar Savaşı 1 Temmuz 2005
UIP 643.009 4.380.710
Gizemli Nehir 24 Ekim 2003
Warner Bros. 137.477 890.065
İçgüdü 23 Mayıs 2003
Özen Film 17.039 81.808
Kontrol Dışı 28 Eylül 2001
A&P Filmcilik 16.102 52.215
Görev Mars 6 Ekim 2000
UIP 73.114 187.738
Sensiz Olmaz (2000) 25 Ağustos 2000
UIP 37.131 94.229
UIP - -
Ölüm Yolunda 15 Mart 1996
Pinema - -
Aşk ve Zeka 21 Temmuz 1995
UIP - -
Hazır Giyim 19 Mayıs 1995
Film Pop - -
Esaretin Bedeli 10 Mart 1995
Özen Film - -
Bir Şirket Komedisi 18 Kasım 1994
Standard Film - -
Oyuncu 20 Kasım 1992
Film Pop - -
Dehşetin Nefesi 31 Mayıs 1991
Özen Film Başka Sinema - -
Cadillac Man 4 Ocak 1991
Warner Bros. - -
Erik The Viking 2 Şubat 1990
Film Pop - -