Tim McInnerny

Tim McInnerny

Doğum Bilgisi

18 Eylül 1956

Yaş

64


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Rüzgarın Oğlu 27 Mayıs 2016
PinemArt 2.315 39.424
Kartal Eddie 1 Nisan 2016
TME Films 6.721 92.460
UIP Türkiye 43.529 522.347
Kanlı Mesai 17 Kasım 2006
35 Milim 8.660 62.122
Casanova 31 Mart 2006
UIP Türkiye 71.991 548.579
102 Dalmaçyalı 7 Eylül 2001
UIP Türkiye 86.531 271.996
Aşk Engel Tanımaz 15 Ekim 1999
A&P Filmcilik 540.068 880.972
Richard 3 31 Ocak 1997
Umut Sanat - -
Erik The Viking 2 Şubat 1990
Film Pop - -