Thomas Newman

Thomas Newman

Doğum Tarihi

20 Ekim 1955

Yaş

65


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.07.2019 371.317 TL 20.106
02.09.2016 7.408.151 TL 617.320
27.11.2015 2.605.258 TL 189.719
06.11.2015 8.231.360 TL 614.444
24.04.2015 87.653 TL 6.176
17.10.2014 729.659 TL 52.905
07.02.2014 301.932 TL 22.218
26.04.2013 332.579 TL 27.466
02.11.2012 7.048.125 TL 635.649
27.04.2012 138.276 TL 12.288
10.02.2012 89.442 TL 7.659
13.01.2012 546.000 TL 42.532
04.03.2011 1.225.458 TL 110.263
27.02.2009 781.870 TL 83.452
26.09.2008 1.488.597 TL 174.447
12.01.2007 764.699 TL 81.868
10.02.2006 181.942 TL 24.046
16.09.2005 1.405.729 TL 189.717
28.01.2005 1.034.280 TL 157.101
23.01.2004 730.395 TL 63.374
15.11.2002 490.099 TL 97.963
08.11.2002 1.275.642 TL 278.678
05.04.2002 - -
16.03.2001 463.301 TL 178.375
14.04.2000 933.647 TL 437.891
17.03.2000 1.193.376 TL 625.227
18.02.2000 1.072.266 TL 540.839
15.01.1999 700.795 TL 612.153
09.10.1998 107.091 TL 82.868
24.07.1998 77.295 TL 88.928
27.03.1998 80.516 TL 99.518
21.02.1997 - -
07.07.1995 - -
10.03.1995 - -
06.01.1995 - -
12.03.1993 - -
11.12.1992 - -
20.11.1992 - -
13.09.1991 - -