Thomas Newman

Thomas Newman

Doğum Bilgisi

20 Ekim 1955

Yaş

64


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Tolkien 5 Temmuz 2019
TME Films 20.106 371.317
Kayıp Balık Dori 2 Eylül 2016
UIP 617.320 7.408.151
Casuslar Köprüsü 27 Kasım 2015
TME Films 189.719 2.605.258
Spectre 6 Kasım 2015
Warner Bros. 614.444 8.231.360
TME Films 6.176 87.653
Yargıç 17 Ekim 2014
Warner Bros. 52.905 729.659
Mr. Banks 7 Şubat 2014
UIP 22.218 301.932
Acı Reçete 26 Nisan 2013
Pinema 27.466 332.579
Skyfall 2 Kasım 2012
Warner Bros. 635.649 7.048.125
Tiglon 12.288 138.276
Duyguların Rengi 10 Şubat 2012
UIP 7.659 89.442
Demir Leydi 13 Ocak 2012
Chantier 42.532 546.000
Kader Ajanları 4 Mart 2011
UIP 110.263 1.225.458
Hayallerin Peşinde 27 Şubat 2009
UIP 83.452 781.870
Vol-i 26 Eylül 2008
UIP 174.447 1.488.597
Tutku Oyunları 12 Ocak 2007
35 Milim 81.868 764.699
Jarhead 10 Şubat 2006
UIP 24.046 181.942
Cinderella Man 16 Eylül 2005
UIP 189.717 1.405.729
UIP 157.101 1.034.280
Kayıp Balık Nemo 23 Ocak 2004
UIP 63.374 730.395
Beyaz Zakkum 15 Kasım 2002
Warner Bros. 97.963 490.099
Azap Yolu 8 Kasım 2002
Özen Film 278.678 1.275.642
Yatak Odasında 5 Nisan 2002
Medyavizyon - -
Warner Bros. 178.375 463.301
Tatlı Bela (2000) 14 Nisan 2000
Warner Bros. 437.891 933.647
Yeşil Yol 17 Mart 2000
Warner Bros. 625.227 1.193.376
Amerikan Güzeli 18 Şubat 2000
UIP 540.839 1.072.266
Meet Joe Black 15 Ocak 1999
UIP 612.153 700.795
UIP 82.868 107.091
Çılgın Şehir 24 Temmuz 1998
Warner Bros. 88.928 77.295
Kızıl Köşe 27 Mart 1998
UIP 99.518 80.516
Warner Bros. - -