Thomas Newman

Thomas Newman

Doğum Tarihi

20 Ekim 1955

Yaş

66


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.07.2019 ₺371.317 20.106
02.09.2016 ₺7.408.151 617.320
27.11.2015 ₺2.605.258 189.719
06.11.2015 ₺8.231.360 614.444
24.04.2015 ₺87.653 6.176
17.10.2014 ₺729.659 52.905
07.02.2014 ₺301.932 22.218
26.04.2013 ₺332.579 27.466
02.11.2012 ₺7.048.125 635.649
27.04.2012 ₺138.276 12.288
10.02.2012 ₺89.442 7.659
13.01.2012 ₺546.000 42.532
04.03.2011 ₺1.225.458 110.263
27.02.2009 ₺781.870 83.452
26.09.2008 ₺1.488.597 174.447
12.01.2007 ₺764.699 81.868
10.02.2006 ₺181.942 24.046
16.09.2005 ₺1.405.729 189.717
28.01.2005 ₺1.034.280 157.101
23.01.2004 ₺730.395 63.374
15.11.2002 ₺490.099 97.963
08.11.2002 ₺1.275.642 278.678
05.04.2002 - -
16.03.2001 ₺463.301 178.375
14.04.2000 ₺933.647 437.891
17.03.2000 ₺1.193.376 625.227
18.02.2000 ₺1.072.266 540.839
15.01.1999 ₺700.795 612.153
09.10.1998 ₺107.091 82.868
24.07.1998 ₺77.295 88.928
27.03.1998 ₺80.516 99.518
21.02.1997 - -
07.07.1995 - -
10.03.1995 - -
06.01.1995 - -
12.03.1993 - -
11.12.1992 - -
20.11.1992 - -
13.09.1991 - -