Thierry Arbogast

Thierry Arbogast


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.06.2019 1.782.585 TL 105.611
27.07.2017 2.497.073 TL 191.779
18.12.2015 16.312 TL 1.357
08.08.2014 9.742.712 TL 867.232
02.05.2014 361.409 TL 31.806
27.09.2013 639.892 TL 54.859
12.10.2012 35.837 TL 3.536
10.09.2010 156.001 TL 16.091
19.02.2010 266.528 TL 29.571
26.09.2008 1.192.581 TL 142.619
01.02.2008 1.190.513 TL 144.944
22.12.2006 456.019 TL 62.634
28.07.2006 143.001 TL 18.788
09.06.2006 267.942 TL 39.804
10.09.2004 653.224 TL 104.757
19.09.2003 113.602 TL 17.567
20.09.2002 376.881 TL 92.225
30.11.2001 301.918 TL 106.198
15.12.2000 97.933 TL 40.578
11.02.2000 295.659 TL 153.102
20.08.1999 36.603 TL 26.166
23.01.1998 - -
12.12.1997 - -
10.10.1997 - -
28.04.1995 - -
22.02.1991 - -