Theodore Shapiro

Theodore Shapiro

Doğum Tarihi

29 Eylül 1971

Yaş

50


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.10.2020 ₺692.672 37.098
10.01.2020 ₺1.076.253 57.927
20.12.2019 ₺820.194 30.617
29.11.2019 ₺419.368 16.953
19.04.2019 ₺348.420 18.234
14.09.2018 ₺554.526 33.452
02.06.2017 ₺2.386.147 202.060
20.01.2017 ₺350.446 21.036
23.12.2016 ₺973.154 69.727
09.12.2016 ₺240.903 15.533
29.07.2016 ₺1.332.310 97.990
17.06.2016 ₺382.721 28.275
08.04.2016 ₺168.759 11.982
25.09.2015 ₺2.057.697 126.963
12.06.2015 ₺2.123.603 181.708
27.03.2015 ₺301.248 19.215
23.01.2015 ₺156.479 9.524
03.01.2014 ₺1.268.715 95.818
13.09.2013 ₺1.070.939 92.562
05.10.2012 ₺183.597 13.736
09.09.2010 ₺372.553 45.986
22.01.2010 ₺477.628 43.096
23.10.2009 ₺253.817 26.356
12.06.2009 ₺217.880 25.001
03.04.2009 ₺526.126 58.412
10.10.2008 ₺375.216 39.125
25.04.2008 ₺70.640 8.228
28.12.2007 ₺321.307 35.465
06.10.2006 ₺656.945 72.674
06.10.2006 ₺924.510 93.569
03.03.2006 ₺1.090.131 144.526
22.10.2004 ₺148.387 22.850
17.09.2004 ₺174.077 25.765
06.08.2004 ₺681.457 107.721
02.04.2004 ₺804.277 114.163
28.11.2003 ₺148.510 23.205

Dizileri