Theodore Shapiro

Theodore Shapiro

Doğum Tarihi

29 Eylül 1971

Yaş

49


Gelecek Filmler

The Eyes of Tammy Faye Biyografi, Dram

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

24 Eylül 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.10.2020 692.672 TL 37.098
10.01.2020 1.076.253 TL 57.927
20.12.2019 820.194 TL 30.617
29.11.2019 419.368 TL 16.953
19.04.2019 348.420 TL 18.234
14.09.2018 554.526 TL 33.452
02.06.2017 2.386.147 TL 202.060
20.01.2017 350.446 TL 21.036
23.12.2016 973.154 TL 69.727
09.12.2016 240.903 TL 15.533
29.07.2016 1.332.310 TL 97.990
17.06.2016 382.721 TL 28.275
08.04.2016 168.759 TL 11.982
25.09.2015 2.057.697 TL 126.963
12.06.2015 2.123.603 TL 181.708
27.03.2015 301.248 TL 19.215
23.01.2015 156.479 TL 9.524
03.01.2014 1.268.715 TL 95.818
13.09.2013 1.070.939 TL 92.562
05.10.2012 183.597 TL 13.736
09.09.2010 372.553 TL 45.986
22.01.2010 477.628 TL 43.096
23.10.2009 253.817 TL 26.356
12.06.2009 217.880 TL 25.001
03.04.2009 526.126 TL 58.412
10.10.2008 375.216 TL 39.125
25.04.2008 70.640 TL 8.228
28.12.2007 321.307 TL 35.465
06.10.2006 656.945 TL 72.674
06.10.2006 924.510 TL 93.569
03.03.2006 1.090.131 TL 144.526
22.10.2004 148.387 TL 22.850
17.09.2004 174.077 TL 25.765
06.08.2004 681.457 TL 107.721
02.04.2004 804.277 TL 114.163
28.11.2003 148.510 TL 23.205