Theodore Shapiro

Theodore Shapiro

Doğum Bilgisi

29 Eylül 1971

Yaş

48


Gelecek Filmler

Troller Dünya Turu Animasyon, Komedi, Macera, Müzikal

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

2 Ekim 2020
Arthur Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

-
Kampanya Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

-

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

-

Dağıtımcı

Tiglon

Vizyon Tarihi

-
Year One Komedi, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 57.927 1.076.253
Skandal 20 Aralık 2019
CGV Mars D. 30.526 817.976
Bir Şans Daha 29 Kasım 2019
UIP 16.953 419.368
Destroyer 19 Nisan 2019
CGV Mars D. 18.234 348.420
Küçük Bir Rica 14 Eylül 2018
Bir Film 33.452 554.526
TME Films 202.060 2.386.147
TME Films 21.036 350.446
Gizli Güzellik 23 Aralık 2016
Warner Bros. 69.727 973.154
Çılgın Ofis Partisi 9 Aralık 2016
Pinema 15.533 240.903
Warner Bros. 97.990 1.332.310
Merkezi İstihbarat 17 Haziran 2016
UIP 28.275 382.721
Zoolander 2 8 Nisan 2016
UIP 11.982 168.759
Stajyer 25 Eylül 2015
Warner Bros. 126.963 2.057.697
Ajan 12 Haziran 2015
TME Films 181.708 2.123.603
Danny Collins 27 Mart 2015
Pinema 19.215 301.248
CGV Mars D. 9.524 156.479
Tiglon 95.818 1.268.715
Bu Nasıl Aile! 13 Eylül 2013
Warner Bros. 92.562 1.070.939
Aşk Yeniden 5 Ekim 2012
Medyavizyon 13.736 183.597
Tiglon 45.986 372.553
Morganlar Nerede? 22 Ocak 2010
Warner Bros. 43.096 477.628
Kana Susadım 23 Ekim 2009
Tiglon 26.356 253.817
Adamım Benim 12 Haziran 2009
UIP 25.001 217.880
Marley ve Ben 3 Nisan 2009
Tiglon 58.412 526.126
Tropik Fırtına 10 Ekim 2008
UIP 39.125 375.216
Çaylak Profesyonel 25 Nisan 2008
Pinema 8.228 70.640
Warner Bros. 35.465 321.307
Sen, Ben ve Dupree 6 Ekim 2006
UIP 72.674 656.945
Özen Film 93.569 924.510
Warner Bros. 144.526 1.090.131
Yakar Top 22 Ekim 2004
Özen Film 22.850 148.387
Afili Aynasızlar 17 Eylül 2004
UIP 25.765 174.077
Keşke 30 Olsam 6 Ağustos 2004
Warner Bros. 107.721 681.457
Polly Gelince 2 Nisan 2004
UIP 114.163 804.277
Zirveye Tırmanış 28 Kasım 2003
UIP 23.205 148.510