Theo van de Sande

Theo van de Sande

Doğum Bilgisi

10 Mayıs 1947

Yaş

73


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Büyükler 2 23 Ağustos 2013
Warner Bros. 76.100 912.225
Warner Bros. 154.099 1.684.954
Tiglon 1.944 13.612
Büyükler 13 Ağustos 2010
Warner Bros. 80.151 797.420
Büyük Günahlar 28 Haziran 2002
Özen Film 74.752 257.935
Süper Baba 15 Ekim 1999
Warner Bros. 170.794 284.417
Seks Oyunları 25 Haziran 1999
Warner Bros. 134.668 176.995
Bıçağın İki Yüzü 12 Şubat 1999
Warner Bros. 247.424 259.895
Volcano 14 Kasım 1997
Özen Film 109.472 56.664