Thandie Newton

Thandie Newton

Doğum Bilgisi

6 Kasım 1972

Yaş

47


Gelecek Filmler

Reminiscence Bilim-Kurgu, Gerilim, IMAX, Romantik

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 146.669 2.270.058
Gringo 9 Mart 2018
Pinema 5.291 85.203
Kıyamet Gecesi 6 Mayıs 2011
Tiglon 93.796 798.823
2012 13 Kasım 2009
Warner Bros. Türkiye 1.497.017 13.268.138
Umudunu Kaybetme 2 Mart 2007
Warner Bros. Türkiye 106.289 937.788
Çarpışma 24 Haziran 2005
Warner Bros. Türkiye 95.825 748.582
Riddick Günlükleri 13 Ağustos 2004
UIP Türkiye 160.467 1.004.378
Görevimiz Tehlike 2 16 Haziran 2000
UIP Türkiye 792.865 1.594.458
Teslimiyet 19 Mayıs 2000
Özen Film 34.440 69.720
Warner Bros. Türkiye - -
Gridloc'k 27 Haziran 1997
Pinema - -
Vampirle Görüşme 20 Ocak 1995
Warner Bros. Türkiye - -