Teresa Palmer

Teresa Palmer

Doğum Tarihi

26 Şubat 1986

Yaş

35


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.06.2017 494.092 TL 37.470
23.06.2017 49.221 TL 4.093
25.11.2016 462.509 TL 32.848
22.07.2016 1.419.110 TL 124.094
18.03.2016 217.277 TL 15.604
12.02.2016 76.449 TL 5.098
25.12.2015 820.526 TL 57.335
03.07.2015 34.075 TL 2.393
05.04.2013 657.671 TL 70.210
25.03.2011 689.625 TL 71.616
16.07.2010 2.780.227 TL 314.188
06.02.2009 905.076 TL 98.834
20.10.2006 1.116.404 TL 154.508
07.04.2006 389.834 TL 59.388

Diğer Filmleri