Teresa Palmer

Teresa Palmer

Doğum Bilgisi

26 Şubat 1986

Yaş

34


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

PinemArt

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
2:22 30 Haziran 2017
Bir Film 37.470 494.092
Berlin Sendromu 23 Haziran 2017
Bir Film 4.093 49.221
Savaş Vadisi 25 Kasım 2016
Pinema 32.848 462.509
Işıklar Sönünce 22 Temmuz 2016
Warner Bros. 124.094 1.419.110
Kod 999 18 Mart 2016
Chantier 15.604 217.277
Aşkın Seçimi 12 Şubat 2016
CGV Mars D. 5.098 76.449
Point Break 25 Aralık 2015
TME Films 57.335 820.526
Öldürmenin 3 Yolu 3 Temmuz 2015
Pinema 2.393 34.075
Sıcak Kalpler 5 Nisan 2013
Tiglon 70.210 657.671
Ben Dört Numara 25 Mart 2011
UIP 71.616 689.625
Sihirbazın Çırağı 16 Temmuz 2010
UIP 314.188 2.780.227
Gerçek Masallar 6 Şubat 2009
UIP 98.834 905.076
Garez 2 20 Ekim 2006
Warner Bros. 154.508 1.116.404
Kurt Kapanı 7 Nisan 2006
Medyavizyon 59.388 389.834