Terence Stamp

Terence Stamp


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.11.2021 ₺602.597 26.126
27.04.2018 ₺153.384 10.368
30.09.2016 ₺3.032.102 226.905
06.03.2015 ₺164.739 10.823
04.03.2011 ₺1.225.458 110.263
30.01.2009 ₺1.388.817 155.178
16.01.2009 ₺3.001.032 327.348
29.08.2008 ₺951.447 110.187
27.06.2008 ₺2.423.364 300.082
29.04.2005 ₺99.953 19.701
20.08.2004 ₺191.476 28.654
16.04.2004 ₺507.843 86.466
22.11.2002 ₺110.243 23.314
01.11.2002 - -
29.12.2000 ₺196.133 83.503
08.10.1999 ₺452.223 246.981
01.10.1999 ₺1.467.193 538.013
03.01.1997 - -
16.12.1994 - -
21.01.1994 - -
09.03.1990 - -