Tayfun Sav

Tayfun Sav

Doğum Bilgisi

7 Aralık 1959

Yaş

60


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

B Kare Film

Vizyon Tarihi

28 Ağustos 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kalpten Gerdanlık 21 Haziran 2019
MC Film 229 3.513
Kurtlar ve Çakallar 21 Aralık 2018
Derin Film 5.854 63.364
Özen Film 6.187 71.228
Benim Adım Osssman 17 Ağustos 2018
CGV Mars D. 43.296 524.932
Dümdüzz Adam 15 Haziran 2018
CGV Mars D. 65.639 757.564
Elim Sende 11 Mayıs 2018
MC Film 645 5.554
Tutsak 11 Mayıs 2018
Derin Film 2.384 24.596
Vicdan Ağacı 9 Mart 2018
Derin Film 405 4.758
Bambaşka 2 Haziran 2017
MC Film 1.151 10.538
Masal 2 Eylül 2016
Özen Film 1.094 9.329
Kod Adı: K.O.Z. 13 Şubat 2015
CGV Mars D. 313.361 3.194.978
Kızım İçin 6 Aralık 2013
Pinema 8.353 71.946
Vavien 18 Aralık 2009
UIP 131.421 1.288.732