Tayfun Sav

Tayfun Sav

Doğum Tarihi

7 Aralık 1959

Yaş

61


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

14 Mayıs 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.08.2020 1.846 TL 111
21.06.2019 3.513 TL 229
21.12.2018 63.364 TL 5.854
16.11.2018 71.228 TL 6.187
17.08.2018 524.932 TL 43.296
15.06.2018 757.564 TL 65.639
11.05.2018 5.554 TL 645
11.05.2018 24.596 TL 2.384
09.03.2018 4.758 TL 405
02.06.2017 10.538 TL 1.151
02.09.2016 9.329 TL 1.094
13.02.2015 3.194.978 TL 313.361
06.12.2013 71.946 TL 8.353
18.12.2009 1.288.732 TL 131.421