Tayfun Sav

Tayfun Sav

Doğum Tarihi

7 Aralık 1959

Yaş

63


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.10.2022 ₺15.900 759
19.11.2021 ₺5.351 255
16.07.2021 ₺105.090 4.636
28.08.2020 ₺1.846 111
21.06.2019 ₺3.513 229
21.12.2018 ₺63.364 5.854
16.11.2018 ₺71.228 6.187
17.08.2018 ₺524.932 43.296
15.06.2018 ₺757.564 65.639
11.05.2018 ₺5.554 645
11.05.2018 ₺24.596 2.384
09.03.2018 ₺4.758 405
02.06.2017 ₺10.538 1.151
02.09.2016 ₺9.329 1.094
13.02.2015 ₺3.194.978 313.361
06.12.2013 ₺71.946 8.353
18.12.2009 ₺1.288.732 131.421
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.