Tarık Akan

Tarık Akan


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Vizontele Tuuba 23 Ocak 2004
Warner Bros. Türkiye 2.894.802 16.022.456
UIP Türkiye 205.624 1.012.972
Gülüm 7 Şubat 2003
UIP Türkiye 98.890 467.354
Eylül Fırtınası 11 Şubat 2000
UIP Türkiye 125.664 219.281
Yol 12 Şubat 1999
Özen Film 459.078 482.047
Mektup 26 Eylül 1997
UIP Türkiye - -
Çözülmeler 6 Mayıs 1994
Avşar Film - -
Yolcu 19 Kasım 1993
Belge Film - -
Devlerin Ölümü 30 Ekim 1992
Muhteşem Film - -
Sürü 22 Mayıs 1992
Güney Film Özen Film 43.674 78.092
Karartma Geceleri 27 Nisan 1990
Senar Film - -
İkili Oyunlar 23 Mart 1990
Muhteşem Film - -