Susan Sarandon

Susan Sarandon


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Pinema 5.557 96.723
3 Nesil 7 Temmuz 2017
Bir Film 6.370 85.866
Muhbir 14 Haziran 2013
Pinema 15.150 153.643
Entrika 11 Ocak 2013
Pinema 19.221 251.045
Bulut Atlası 26 Ekim 2012
Chantier 267.181 3.224.182
Cennetimden Bakarken 26 Şubat 2010
UIP 25.502 259.737
Warner Bros. 34.671 280.672
Aşk ve Sigara 30 Haziran 2006
35 Milim 16.900 121.595
Aşka Davet 31 Aralık 2004
Warner Bros. 155.172 1.223.029
Yeni Yıl 31 Aralık 2004
Warner Bros. 24.328 210.767
Ay Işığında 17 Ocak 2003
A&P Filmcilik - -
Çılgın Kızlar 22 Kasım 2002
Özen Film 48.009 232.905
Gönüllü Rehine 2 Haziran 2000
A&P Filmcilik 19.348 38.318
Buradan Çok Uzakta 7 Nisan 2000
Özen Film 41.247 83.636
Omuz Omuza 19 Şubat 1999
Warner Bros. 450.495 524.923
Alacakaranlık 2 Ekim 1998
UIP 35.117 48.975
Güzel Bebek 7 Mart 1997
Filmart - -
Ölüm Yolunda 15 Mart 1996
Pinema - -
Duygu Geçiti 8 Eylül 1995
Umut Sanat - -
Küçük Kadınlar 7 Temmuz 1995
Warner Bros. - -
Müşteri 4 Kasım 1994
Warner Bros. - -
Lorenzo'nun Yağı 5 Mart 1993
UIP - -
Thelma Ve Louise 20 Aralık 1991
UIP - -
Tuku Çemberi 12 Temmuz 1991
UIP - -
Kuru Beyaz Bir Mevsim 25 Mayıs 1990
UIP - -