Susan Sarandon

Susan Sarandon

Doğum Tarihi

4 Ekim 1946

Yaş

74


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.12.2017 96.723 TL 5.557
07.07.2017 85.866 TL 6.370
14.06.2013 153.643 TL 15.150
11.01.2013 251.045 TL 19.221
26.10.2012 3.224.182 TL 267.181
26.02.2010 259.737 TL 25.502
20.06.2008 280.672 TL 34.671
30.06.2006 121.595 TL 16.900
31.12.2004 1.223.029 TL 155.172
31.12.2004 210.767 TL 24.328
17.01.2003 - -
22.11.2002 232.905 TL 48.009
02.06.2000 38.318 TL 19.348
07.04.2000 83.636 TL 41.247
19.02.1999 524.923 TL 450.495
02.10.1998 48.975 TL 35.117
07.03.1997 - -
15.03.1996 - -
08.09.1995 - -
07.07.1995 - -
04.11.1994 - -
05.03.1993 - -
20.12.1991 - -
12.07.1991 - -
25.05.1990 - -