Sümer Tilmaç

Sümer Tilmaç

Doğum Tarihi

15 Temmuz 1948

Yaş

73


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.06.2015 408.724 TL 43.348
22.05.2015 60.619 TL 5.839
11.01.2013 1.238.519 TL 134.306
17.12.2010 2.021.668 TL 244.044
03.12.2010 613.933 TL 73.244
05.11.2010 1.135.918 TL 131.505
16.04.2010 62.155 TL 8.376
18.12.2009 133.846 TL 15.587
01.05.2009 223.252 TL 33.816
21.11.2008 11.474.933 TL 1.423.303
06.01.2006 12.952.669 TL 2.068.165
28.10.2005 4.921.376 TL 782.604
14.01.2005 15.377.292 TL 2.587.824
07.01.2005 5.606.215 TL 898.000
16.01.2004 8.777.203 TL 1.581.457
07.02.2003 467.354 TL 98.890
11.01.2002 2.341.281 TL 737.006
19.01.2001 1.668.829 TL 756.526
21.01.2000 4.186.794 TL 2.472.162
02.03.1990 - -