Sümer Tilmaç

Sümer Tilmaç

Doğum Tarihi

15 Temmuz 1948

Yaş

73


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.06.2015 ₺408.724 43.348
22.05.2015 ₺60.619 5.839
11.01.2013 ₺1.238.519 134.306
17.12.2010 ₺2.021.668 244.044
03.12.2010 ₺613.933 73.244
05.11.2010 ₺1.135.918 131.505
16.04.2010 ₺62.155 8.376
18.12.2009 ₺133.846 15.587
01.05.2009 ₺223.252 33.816
21.11.2008 ₺11.474.933 1.423.303
06.01.2006 ₺12.952.669 2.068.165
28.10.2005 ₺4.921.376 782.604
14.01.2005 ₺15.377.292 2.587.824
07.01.2005 ₺5.606.215 898.000
16.01.2004 ₺8.777.203 1.581.457
07.02.2003 ₺467.354 98.890
11.01.2002 ₺2.341.281 737.006
19.01.2001 ₺1.668.829 756.526
21.01.2000 ₺4.186.794 2.472.162
02.03.1990 - -