Sümer Tilmaç

Sümer Tilmaç

Doğum Bilgisi

15 Temmuz 1948

Yaş

72


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Olur İnşallah 5 Haziran 2015
Pinema 43.348 408.724
Zilin Sesi 22 Mayıs 2015
CGV Mars D. 5.839 60.619
Karaoğlan 11 Ocak 2013
UIP Türkiye 134.306 1.238.519
Çakallarla Dans 17 Aralık 2010
Tiglon 244.044 2.021.668
UIP Türkiye 73.244 613.933
Pak Panter 5 Kasım 2010
UIP Türkiye 131.505 1.135.918
Denizden Gelen 16 Nisan 2010
Özen Film 8.376 62.155
Süpürrr! 18 Aralık 2009
Warner Bros. Türkiye 15.587 133.846
Kelebek 1 Mayıs 2009
Özen Film 33.816 223.252
Osmanlı Cumhuriyeti 21 Kasım 2008
UIP Türkiye 1.423.303 11.474.933
Özen Film 2.068.165 12.952.669
Özen Film 782.604 4.921.376
Özen Film 2.587.824 15.377.292
Gönül Yarası 7 Ocak 2005
Warner Bros. Türkiye 898.000 5.606.215
Özen Film 1.581.457 8.777.203
Gülüm 7 Şubat 2003
UIP Türkiye 98.890 467.354
Son 11 Ocak 2002
Warner Bros. Türkiye 737.006 2.341.281
Hemşo 19 Ocak 2001
Özen Film 756.526 1.668.829
Kahpe Bizans 21 Ocak 2000
Özen Film 2.472.162 4.186.794
Reis Bey 2 Mart 1990
Moroğlu Film - -