Stuart Dryburgh

Stuart Dryburgh


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.06.2019 2.736.049 TL 152.980
26.04.2019 195.013 TL 10.588
25.01.2019 379.909 TL 23.656
26.05.2017 531.835 TL 37.971
30.12.2016 5.514.128 TL 390.023
27.05.2016 2.383.115 TL 192.815
16.01.2015 547.145 TL 41.860
03.01.2014 1.268.715 TL 95.818
09.03.2012 95.242 TL 10.925
23.09.2011 392.562 TL 34.449
08.01.2010 38.806 TL 4.278
18.04.2008 1.434.596 TL 174.442
07.09.2007 1.123.220 TL 117.774
16.02.2007 408.150 TL 42.676
17.02.2006 338.013 TL 46.266
11.04.2003 1.249.054 TL 222.882
22.02.2002 723.284 TL 180.738
26.10.2001 1.279.763 TL 348.954
17.09.1999 869.529 TL 493.032
10.09.1999 1.051.938 TL 613.631
10.12.1993 - -