Stuart Dryburgh

Stuart Dryburgh


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 152.980 2.736.049
Eve Dönüş 26 Nisan 2019
Bir Film 10.588 195.013
Olacak İş Değil 25 Ocak 2019
Chantier 23.656 379.909
Deha 26 Mayıs 2017
TME Films 37.971 531.835
Çin Seddi 30 Aralık 2016
UIP 390.023 5.514.128
UIP 192.815 2.383.115
Hacker 16 Ocak 2015
UIP 41.860 547.145
Tiglon 95.818 1.268.715
Tiglon 10.925 95.242
UIP 34.449 392.562
Amelia 8 Ocak 2010
Tiglon 4.278 38.806
Macera Adası 18 Nisan 2008
UIP 174.442 1.434.596
Aşk Tarifi (2007) 7 Eylül 2007
Warner Bros. 117.774 1.123.220
Duvak 16 Şubat 2007
Warner Bros. 42.676 408.150
UIP 46.266 338.013
Çaylak 11 Nisan 2003
UIP 222.882 1.249.054
Büyülü Çift 22 Şubat 2002
UIP 180.738 723.284
UIP 348.954 1.279.763
Anlat Bakalım 17 Eylül 1999
Warner Bros. 493.032 869.529
Kaçak Gelin 10 Eylül 1999
Özen Film 613.631 1.051.938