Steven Rosenblum

Doğum Yılı

1954

Yaş

68


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.09.2016 ₺560.258 39.869
02.10.2015 ₺171.403 10.626
28.06.2013 ₺2.012.220 199.760
14.01.2011 ₺1.294.299 109.121
18.07.2008 ₺4.278.166 437.606
02.02.2007 ₺3.177.788 376.623
09.06.2006 ₺651.071 83.506
03.06.2005 ₺285.737 45.135
06.02.2004 ₺4.948.319 828.794
10.01.2003 ₺172.469 33.305
08.06.2001 ₺1.754.324 661.075
03.11.2000 ₺577.962 279.125
30.04.1999 ₺77.759 60.731
02.04.1999 ₺290.139 233.142
27.12.1996 ₺16.794 54.329
22.09.1995 ₺281.104 1.111.249
05.05.1995 - -