Steven Price

Steven Price

Doğum Bilgisi

22 Nisan 1977

Yaş

43


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Balon Pilotları 6 Aralık 2019
Bir Film - -
Mucizeler Parkı 15 Mart 2019
UIP Türkiye 291.840 4.491.903
Suikastçı 15 Eylül 2017
TME Films 66.260 822.945
Tam Gaz 30 Haziran 2017
Warner Bros. Türkiye 161.794 2.124.211
Warner Bros. Türkiye 956.706 12.002.722
Fury 24 Ekim 2014
Pinema 248.803 3.208.996
Yerçekimi 11 Ekim 2013
Warner Bros. Türkiye 395.872 5.544.661
Uzaylıların Şafağı 26 Ağustos 2011
M3 Film 4.823 36.116