Steve Jablonsky

Steve Jablonsky

Doğum Tarihi

9 Ekim 1970

Yaş

50


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.03.2020 1.119.123 TL 62.804
13.07.2018 5.325.875 TL 414.227
23.06.2017 9.882.490 TL 785.055
30.09.2016 881.041 TL 72.083
23.06.2016 3.214.594 TL 282.068
23.10.2015 4.698.569 TL 411.018
27.06.2014 8.452.821 TL 741.601
28.02.2014 171.559 TL 16.466
08.11.2013 447.311 TL 38.760
12.07.2013 290.187 TL 25.456
20.04.2012 2.621.980 TL 284.176
29.06.2011 6.859.258 TL 646.540
21.05.2010 1.148.321 TL 133.120
24.06.2009 2.845.560 TL 347.065
24.04.2009 667.401 TL 83.540
06.07.2007 3.227.582 TL 409.055
16.03.2007 174.260 TL 25.998
23.06.2006 495.360 TL 77.387
04.11.2005 835.393 TL 123.489
02.09.2005 1.715.905 TL 247.030

Diğer Filmleri