Stephen Warbeck

Stephen Warbeck

Doğum Bilgisi

3 Mayıs 1953

Yaş

67


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Prensim 29 Temmuz 2016
M3 Film 5.567 69.880
Minik Kuş 21 Ağustos 2015
MC Film 46.064 530.608
Polis 27 Temmuz 2012
M3 Film 512 5.588
Devlerin Günahı 27 Mayıs 2011
Özen Film 17.707 160.058
Kanıt 3 Şubat 2006
UIP Türkiye 55.874 479.686
Yaşgünü Kızı 12 Nisan 2002
UIP Türkiye 72.984 307.181
A&P Filmcilik - -
Billy Elliot 30 Mart 2001
A&P Filmcilik 51.136 141.443
Düşlerin Efendisi 16 Şubat 2001
Özen Film 75.447 176.157
Aşık Shakespeare 5 Mart 1999
UIP Türkiye 424.402 540.900
Sadık Arkadaş 6 Mart 1998
Warner Bros. Türkiye 6.366 6.468