Stephen Mirrione

Doğum Tarihi

17 Şubat 1969

Yaş

52


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.01.2016 8.861.466 TL 633.864
27.02.2015 1.087.686 TL 79.884
21.03.2014 1.229.374 TL 100.118
28.02.2014 410.089 TL 27.685
23.03.2012 6.101.576 TL 650.382
25.11.2011 761.032 TL 63.588
21.10.2011 1.094.365 TL 100.179
28.01.2011 791.392 TL 66.677
08.06.2007 2.907.275 TL 340.425
10.11.2006 1.857.149 TL 219.395
17.02.2006 125.982 TL 13.486
04.02.2005 3.080.002 TL 454.382
21.05.2004 610.845 TL 95.399
07.02.2003 - -
15.02.2002 3.027.175 TL 799.407
23.03.2001 718.550 TL 260.202