Stephen Frears

Stephen Frears


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Florence 23 Aralık 2016
Bir Film 20.478 327.897
Son Efsane 25 Aralık 2015
M3 Film 3.080 29.613
Umudun Peşinde 9 Mayıs 2014
M3 Film 6.725 63.812
Bahse Var Mısın? 7 Eylül 2012
M3 Film 60.962 632.123
Aşkım 1 Ocak 2010
Tiglon 10.659 113.449
Sensiz Olmaz (2000) 25 Ağustos 2000
UIP 37.131 94.229
Özen Film 6.524 11.105
Karavan 20 Haziran 1997
Özen Film - -
Zoraki Kahraman 23 Nisan 1993
Warner Bros. - -
Yasak İlişkiler 28 Şubat 1992
Özen Film - -
İFA - -
Tehlikeli İlişkiler 30 Haziran 1989
Warner Bros. - -