Stephen E. Rivkin

Stephen E. Rivkin


Gelecek Filmler

Avatar 2 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Aralık 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.02.2019 4.788.970 TL 258.945
07.08.2015 3.677.344 TL 351.708
18.12.2009 26.636.521 TL 2.482.991
25.05.2007 7.400.884 TL 970.114
14.07.2006 7.182.112 TL 1.005.052
23.09.2005 335.046 TL 48.654
10.09.2004 - -
31.10.2003 2.192.835 TL 363.504
15.03.2002 536.790 TL 142.350
07.09.2001 1.513.846 TL 483.683
10.01.1997 - -
12.01.1996 47.678 TL 278.367
26.05.1995 - -
10.02.1995 - -
31.12.1993 - -
29.05.1992 - -