Stephen E. Rivkin

Stephen E. Rivkin


Gelecek Filmler

Avatar 2 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Aralık 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.02.2019 ₺4.788.970 258.945
07.08.2015 ₺3.677.344 351.708
18.12.2009 ₺26.636.521 2.482.991
25.05.2007 ₺7.400.884 970.114
14.07.2006 ₺7.182.112 1.005.052
23.09.2005 ₺335.046 48.654
10.09.2004 - -
31.10.2003 ₺2.192.835 363.504
15.03.2002 ₺536.790 142.350
07.09.2001 ₺1.513.846 483.683
10.01.1997 - -
12.01.1996 ₺47.678 278.367
26.05.1995 - -
10.02.1995 - -
31.12.1993 - -
29.05.1992 - -