Soykut Turan

Soykut Turan


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.11.2021 ₺75.312 3.568
06.12.2019 ₺32.890.719 1.900.799
25.01.2017 ₺7.812.158 663.675
01.04.2016 ₺1.606.781 149.010
27.11.2015 ₺964.950 87.025
27.02.2015 ₺6.033.873 582.692
01.01.2015 ₺39.418.944 3.737.605
14.03.2014 ₺4.454.252 470.134
11.11.2011 ₺1.396.559 147.078
18.02.2011 ₺148.435 15.321
04.12.2009 ₺1.635.840 191.672
12.03.2009 ₺19.581.629 2.566.435
05.12.2008 ₺30.424.262 3.707.086
10.01.2008 ₺6.803.574 964.104
22.12.2006 ₺2.777.457 383.749
01.12.2006 ₺2.490.837 349.530
17.03.2006 ₺1.789.520 272.560
15.04.2005 ₺1.322.396 205.845
09.01.2004 ₺4.510.310 836.521
21.03.2003 ₺7.857.851 1.657.051

Diğer Filmleri