Soykut Turan

Soykut Turan


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.12.2019 32.878.702 TL 1.900.129
25.01.2017 7.812.158 TL 663.675
01.04.2016 1.606.781 TL 149.010
27.11.2015 964.950 TL 87.025
27.02.2015 6.033.873 TL 582.692
01.01.2015 39.418.944 TL 3.737.605
14.03.2014 4.454.252 TL 470.134
11.11.2011 1.396.559 TL 147.078
18.02.2011 148.435 TL 15.321
04.12.2009 1.635.840 TL 191.672
12.03.2009 19.581.629 TL 2.566.435
05.12.2008 30.424.262 TL 3.707.086
10.01.2008 6.803.574 TL 964.104
22.12.2006 2.777.457 TL 383.749
01.12.2006 2.490.837 TL 349.530
17.03.2006 1.789.520 TL 272.560
15.04.2005 1.322.396 TL 205.845
09.01.2004 4.510.310 TL 836.521
21.03.2003 7.857.851 TL 1.657.051