Soykut Turan

Soykut Turan


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mucize 2 Aşk 6 Aralık 2019
CGV Mars D. 1.900.129 32.878.702
Vezir Parmağı 25 Ocak 2017
Pinema 663.675 7.812.158
Deliormanlı 1 Nisan 2016
CGV Mars D. 149.010 1.606.781
Uzaklarda Arama 27 Kasım 2015
CGV Mars D. 87.025 964.950
Çarşı Pazar 27 Şubat 2015
Pinema 582.692 6.033.873
Mucize (2015) 1 Ocak 2015
Pinema 3.737.605 39.418.944
Sadece Sen 14 Mart 2014
Pinema 470.134 4.454.252
Beni Unutma 11 Kasım 2011
Özen Film 147.078 1.396.559
Pinema 15.321 148.435
Adını Sen Koy 4 Aralık 2009
Cinefilm 191.672 1.635.840
Güneşi Gördüm 12 Mart 2009
Pinema 2.566.435 19.581.629
A.R.O.G 5 Aralık 2008
UIP Türkiye 3.707.086 30.424.262
UIP Türkiye 964.104 6.803.574
Küçük Kıyamet 22 Aralık 2006
Medyavizyon 383.749 2.777.457
Takva 1 Aralık 2006
Özen Film 349.530 2.490.837
UIP Türkiye 272.560 1.789.520
O Şimdi Mahkum 15 Nisan 2005
KenDa 205.845 1.322.396
Okul 9 Ocak 2004
Özen Film 836.521 4.510.310
O Şimdi Asker 21 Mart 2003
Warner Bros. Türkiye 1.657.051 7.857.851