Simon Duggan

Simon Duggan

Doğum Bilgisi

13 Mayıs 1959

Yaş

61


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Savaş Vadisi 25 Kasım 2016
Pinema 32.848 462.509
Warcraft 3 Haziran 2016
UIP Türkiye 599.787 7.746.558
Warner Bros. Türkiye 865.412 10.206.484
Muhteşem Gatsby 17 Mayıs 2013
Warner Bros. Türkiye 121.586 1.573.393
Killer Elite 23 Eylül 2011
Özen Film 95.430 1.020.281
Kehanet 10 Nisan 2009
Warner Bros. Türkiye 327.899 2.800.861
UIP Türkiye 446.518 3.416.360
Zor Ölüm 4.0 28 Haziran 2007
Özen Film 229.133 1.785.595
Özen Film 62.677 488.588
Ben, Robot 8 Ekim 2004
Özen Film 151.058 1.004.365