Simon Abkarian

Simon Abkarian

Doğum Bilgisi

5 Mart 1962

Yaş

58


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aşkı Beklerken 11 Ekim 2019
Filmartı 4.740 59.639
Aman Doktor 19 Ocak 2018
Başka Sinema 11.651 122.168
Bas Gaza 11 Ağustos 2017
Chantier 36.239 402.397
Büyük Tuzak 3 Temmuz 2015
Pinema 14.708 152.313
Zero Dark Thirty 8 Şubat 2013
Chantier 21.377 265.392
Zarafa 25 Ocak 2013
Chantier 31.657 294.137
Devlet Sırrı 24 Temmuz 2009
Tiglon 4.464 33.018
Yargısız İnfaz 4 Ocak 2008
Best Line 37.626 329.645
Persepolis 26 Ekim 2007
Bir Film 25.329 223.162
Evet 5 Ağustos 2005
KenDa 24.261 198.624