Shiloh Fernandez

Shiloh Fernandez

Doğum Bilgisi

26 Şubat 1985

Yaş

35


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Cehennem Gecesi 13 Eylül 2019
TME Films 5.894 90.186
Aşkın Ritmi 28 Ağustos 2015
Bir Film 8.654 115.973
Ölüm Ormanı 12 Haziran 2015
M3 Film 5.386 50.879
Karda Bir Beyaz Kuş 19 Aralık 2014
M3 Film 1.643 18.223
Kötü Ruh 19 Nisan 2013
Warner Bros. Türkiye 109.777 1.077.262
Kız ve Kurt 1 Nisan 2011
Warner Bros. Türkiye 69.882 681.170
İçten Gelen 11 Eylül 2009
Özen Film 27.850 238.449