Serkan Güler


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bayi Toplantısı 21 Şubat 2020
CJ Entertainment Turkey 1.047.163 18.713.968
Bizim İçin Şampiyon 7 Aralık 2018
CJ Entertainment Turkey 2.568.572 34.151.594
Mahalle 9 Mart 2018
TME Films 3.364 40.611
Yol Arkadaşım 27 Ekim 2017
CGV Mars D. 2.060.866 22.603.509
Sonsuz Aşk 24 Mart 2017
UIP Türkiye 568.505 6.598.639
Kötü Çocuk 20 Ocak 2017
UIP Türkiye 358.192 4.170.011
Delibal 25 Aralık 2015
Warner Bros. Türkiye 1.465.092 16.805.210