Serhat Özcan

Serhat Özcan


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hemşire 11 Mayıs 2018
Başka Sinema 1.929 15.820
CGV Mars D. 4.034.858 44.688.478
Dönerse Senindir 23 Aralık 2016
UIP Türkiye 609.745 7.044.723
Yola Geldik 22 Nisan 2016
Pinema 9.246 94.352
91.1 8 Nisan 2016
Chantier 671 5.922
CGV Mars D. 51.049 521.170
Çalsın Sazlar 9 Ocak 2015
Chantier 28.408 304.827
Rüzgarla Bir 19 Aralık 2014
SETEM Akademi 12 72
Seni Seviyorum Adamım 21 Kasım 2014
TME Films 146.882 1.474.238
Bizum Hoca 7 Mart 2014
Pinema 129.210 1.181.027
Meryem 20 Eylül 2013
Tiglon 20.444 170.794
Kanal-İ-zasyon 23 Ekim 2009
Tiglon 268.119 2.092.067