Semra Dinçer

Semra Dinçer

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1965

Yaş

55


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ağır Romantik 14 Şubat 2020
CJ Entertainment Turkey 84.296 1.427.793
Serseriler 6 Eylül 2019
CJ Entertainment Turkey 5.124 78.200
TME Films 14.201 210.726
Ali 22 Mart 2019
TME Films 36.401 534.186
Trileçe 28 Aralık 2018
CGV Mars D. 2.291 16.363
Zerk 21 Aralık 2018
CGV Mars D. 5.825 73.624
Bol Şans 19 Ağustos 2016
CGV Mars D. 12.786 128.046
Döngel Karhanesi 28 Ekim 2005
Medyavizyon 624.581 4.265.775
Filler ve Çimen 5 Ocak 2001
Özen Film 140.470 284.326