Sean Connery

Sean Connery

Doğum Bilgisi

25 Ağustos 1930

Yaş

90


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Özen Film 130.734 772.939
Kurda Tuzak 4 Haziran 1999
Özen Film 373.220 490.718
Tatlı Sert 2 Ekim 1998
Warner Bros. 140.806 153.983
Kaya 23 Ağustos 1996
UIP - -
İlk Şövalye 20 Ekim 1995
Warner Bros. - -
Gizli Gerçek 28 Nisan 1995
Warner Bros. - -
Yükselen Güneş 3 Aralık 1993
Özen Film - -
Doğadaki Umut 11 Eylül 1992
Warner Bros. - -
Highlander 2 14 Şubat 1992
Standard Film - -
Rus Evi 31 Mayıs 1991
Avşar Film - -
Kızıl Ekim 14 Eylül 1990
UIP - -
Aile Bağları 5 Ocak 1990
Film Pop - -
UIP - -
Dokunulmazlar 14 Nisan 1989
UIP - -